Vermiste Lucas Brink (62) uit Groningen voor het laatst gezien bij AH Gedempte Zuiderdiep (update)

nieuws
Foto via Politie.nl

De 62-jarige Lucas Brink is sinds 1 januari vermist uit Groningen. Op die dag werd hij rond het middaguur voor het laatst gezien bij de Albert Heijn-supermarkt aan het Gedempte Zuiderdiep. De politie verspreide maandagmiddag foto’s van het laatst bekende supermarktbezoek van Brink.

Brink werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Rademarkt, nadat hij rond 12:00 uur ’s middags een bezoek bracht aan de vestiging van supermarktketen Albert Heijn aan het Gedempte Zuiderdiep. Daar nam de 62-jarige man ook een klein geldbedrag op bij een geldautomaat. Daarna is Brink mogelijk nog gezien aan de Rademarkt.

De politie maakt zich grote zorgen over het welzijn van Brink: “Op dit moment weten we niet waar Lucas zich bevindt. Dat kan in de stad Groningen zijn, maar we sluiten ook niet uit dat hij elders in het Noorden of zelfs daarbuiten verblijft. Voor zover we weten heeft hij op dit moment geen telefoon of bankpassen bij zich.”

Toen Brink voor het laatst werd gezien, droeg Brink een donkerblauwe duffelcoat-jas met capuchon (houtje-touwtje-jas), een donkere broek en een groen petje.

Mogelijk heeft iemand Brink gezien, nadat hij geld opnam aan het Gedempte Zuiderdiep. Mensen met andere informatie over deze vermissing, kunnen ook contact opnemen met de politie. U kunt bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Ook kunt u hieronder een online tipformulier invullen. Wilt u uw informatie anoniem delen? Bel dan 0800-7000.