Politie zoekt getuigen van incidenten Barestraat en Stationsweg

nieuws
Foto: Patrick Wind, 112groningen

De politie zoekt getuigen van twee incidenten die woensdagmorgen plaatsvonden aan de Barestraat en Stationsweg. Daarbij raakte een 23-jarige Stadjer gewond.

Rond 08:25 uur werd na een melding van een mogelijke beroving nabij de Stationsweg een gewonde man aangetroffen. Deze 23-jarige man uit Groningen zou betrokken zijn geweest bij een ongeval van een half uur daarvoor in de Barestraat. Daarbij zou hij ook gewond zijn geraakt.

Het slachtoffer is bij de Stationsweg gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Zodra het mogelijk is, gaat de politie met hem in gesprek, onder meer om te weten of er echt sprake is geweest van een beroving.

De politie is een onderzoek gestart. Daarbij zijn ook twee auto’s in beslag genomen die mogelijk bij de incidenten betrokken waren. De politie is nog op zoek naar drie personen die rond 08.00 zijn weggevlucht uit de Barestraat. Ook gaat ze in gesprek met getuigen. De politie vraag overige getuigen om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.