Automobilist schiet uit de bocht en knalt tegen slagboom Oostersluis

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

De bestuurder van een personenauto is woensdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oostersluisweg. Dat meldt nieuwsfotograaf Mike Weening van Weening Fotografie.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur. “De automobilist kwam uit de richting van de binnenstad en reed richting de Tasmantoren”, vertelt Weening. “In de bocht voor de zuidelijke brug van de Oostersluis vliegt de automobilist uit de bocht en knalt vervolgens op een slagboom.” Volgens Weening is daarbij veel schade ontstaan aan het voertuig. “Ambulanceverpleegkundigen hebben het slachtoffer behandeld waarna deze met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis.”

Ook de brug raakte beschadigd: “Het lijkt erop dat een paal, waar de rode signaleringslichten aan hangen, de grootste klap heeft opgevangen. Deze paal is in ieder geval beschadigd geraakt.” De politie doet onderzoek naar de toedracht. Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Bekijk hier de beelden van het ongeluk:

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie