Al ruim 11.000 euro opgehaald om klusser uit Stad te helpen na uitbranden bedrijfswagen

nieuws
Foto via gofundme.com

De crowdfundingsactie die eerder deze week werd opgestart voor klusser Arne Weyenberg uit Stad, heeft inmiddels ruim 11.000 euro opgehaald. Tijdens de Nieuwjaarsnacht verwoestte een brand het interieur van de bus.

Weyenberg is zzp’er en is met zijn klusbus een bekende verschijning in Stad en Ommeland. Het voertuig werd 25 jaar geleden gekocht en in eerste instantie omgebouwd tot camper. Later ging Arne aan de slag in de bouw en daarmee kreeg de bus ook de functie van klusbus. Tijdens de Nieuwjaarsnacht ging het mis. In verschillende voertuigen in de Indische Buurt werd ingebroken. In de bus wordt brand gesticht: “Zijn bus, met daarin al zijn gereedschappen en toebehoren, is door nieuwjaarsgeweld volledig uitgebrand. De dader is vooralsnog onbekend en heeft een spoor van vernielingen achtergelaten in Groningen”, zo is te lezen op de crowdfundingspagina.

Om Weyenberg weer snel op weg te helpen is de crowdfundingsactie gestart. Woensdag aan het einde van de avond stond er een bedrag van 11.635 euro op de teller, waarbij het streefbedrag op 12.500 euro is gesteld. Meer informatie over de crowdfundingsactie is te vinden op deze pagina.