Opnames kerstshow gebroeders Waterloo

Het is over twee weken kerst en dat betekent een nieuwe kerstshow van de gebroeders Waterloo. Harry en Milano Waterloo staan bekend om hun Vlaamse frietkraam die vaak op de Vismarkt of Grote Markt staat. Donderdagmiddag vonden de opnames van de kerstshow plaats in The Market Hotel aan de Grote Markt. 

Deze editie van de jaarlijkse show is extra speciaal, aangezien het de vijfhonderdste aflevering is. Daarom pakten de broers uit met een aantal bekende Nederlandse artiesten, waaronder Jannes, Belinda Kinaer en Stef Ekkel.

De gebroeders Waterloo houden van kerst en genieten altijd enorm van het filmen van de show. “Kerst is iets wat iedereen voelt. Iedereen in Nederland heeft gewoon iets met kerst. En als je dan zo’n mooi kerstprogramma ziet en je zit met je familie thuis aan een borrelnootje of een hapje en je zet natuurlijk OOGTV op en je ziet dan de kerstshow voorbij komen, da’s toch fantastisch,” zei Harry Waterloo.

De vijfhonderdste editie van de kerstshow is op eerste en tweede kerstdag te zien op OOGTV.