Martini Sparks onderuit tegen CBV Binnenland

De basketbalsters van LGITS.nl Martini Sparks hebben zaterdagavond het thuisduel tegen CBV Binnenland met 83-66 verloren. Het verschil werd vooral in het laatste kwart gemaakt.

De Sparks misten twee belangrijke speelsters: Daniëlle Pruys ontbrak vanwege een enkelblessure en Danie Shäfer is vanwege privé omstandigheden teruggekeerd naar de VS.

De gasten uit Barendrecht hadden na het eerste kwart een voorsprong van 15 punten, maar de vrouwen uit Haren kwamen vervolgens goed terug. De ruststand was 30-39.

De Sparks brachten vervolgens het verschil met de nummer drie van de Basketball League terug tot drie punten, maar de smalle selectie brak hen toch op, waardoor Binnenland er uiteindelijk met de punten vandoor ging. Topscorer bij de thuisploeg was Leah Porath met 15 punten.

Martini Sparks staat nu voorlopig op de voorlaatste plaats, met 4 punten uit 10 wedstrijden.