Eerste inwoners melden zich aan voor mogelijkheid om plannen aan raadsleden te presenteren

nieuws
Foto: Chris Bakker

In het Stadhuis kunnen inwoners van de gemeente voor het eerst gebruik maken van de mogelijkheid om plannen te presenteren aan raadsleden. Inmiddels hebben zich de eerste inwoners hiervoor aangemeld.

Het gaat om een nieuwe ontmoetingsvorm op de Politieke Woensdag die het contact tussen inwoners en raadsleden moet versterken. De bedoeling is dat iedere woensdag tussen 20.30 en 21.00 uur een half uur vrij wordt gehouden voor een presentatie. Met de presentatie kunnen ideeën en plannen aan raadsleden worden voorgelegd. Tijdens het half uur kunnen inwoners ook in gesprek met raadsleden.

Het spreekhalfuur vindt plaats in de Anda Kerkhovenzaal op de begane grond van het stadhuis. Aanmelden is niet nodig. Inwoners en organisaties die een presentatie van maximaal 7,5 minuten willen houden, kunnen zich uiterlijk de vrijdagochtend ervoor aanmelden bij de raadsgriffie via dit mailadres of via telefoonnummer 050 367 77 02. Bij het spreekhalfuur zijn audiovisuele middelen beschikbaar, en ook een zeepkist annex stamtafel.