Vrouwen Drs Vijfje gaan Europa in en zoeken donateurs voor reis naar Italië

Het landskampioenschap voor de vrouwen van Drs Vijfje heeft het zaalvoetbalteam een ticket opgeleverd in de Europa League. Maar om deze droom te verwezenlijken, is geld nodig.

De vrouwenploeg wil eind december afreizen naar Falconara Marittima in Italië voor het Europees Vrouwen Futsal Toernooi. Naast de thuisploeg (Città di Falconara) spelen de Groningse zaalvoetbaldames van 19 t/m 22 december tegen DEAC uit Hongarije, Futsi Atlético Navalcarnero uit Spanje, KU AZS UAM uit het Poolse Poznan en het Portugese Benfinica.

Maar de reis kan niet zomaar worden gemaakt. De club heeft geld nodig (zo’n 3.500 euro) om de droom van de zaalvoetbaldames te verwezenlijken. Inmiddels is bijna tweeduizend euro binnen. Groningers die Drs Vijfje willen helpen met de reis naar Italië, kunnen hier hun bijdrage leveren.