Nieuwe beelden en reconstructie van mishandeling in Ocean 41 bij Opsporing Verzocht

nieuws

De politie toont komende dinsdag nieuwe beveiligingsbeelden en een reconstructie van een zware mishandeling, die eind maart plaatsvond in beachclub Ocean 41 aan de Grote Markt.

De mishandeling vond plaats op 28 maart van dit jaar. Kort na middernacht botste het 22-jarige slachtoffer tegen een andere bezoeker. Daarop volgde een korte woordenwisseling, waarna de andere bezoeker het slachtoffer op zijn kaak sloeg. Deze klap leverde het slachtoffer een gebroken kaak op.

Een vriend van het slachtoffer probeerde nog verhaal te halen bij de eerste verdachte. Daarop kreeg ook hij flinke klappen van een tweede verdachte.

Nieuwe beelden en reconstructie

Half augustus bracht de politie al beelden naar buiten van het incident, in de hoop op nieuwe tips over de identiteit van de twee verdachten. In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond worden nieuwe beveiligingsbeelden getoond en een reconstructie getoond.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond te zien op NPO1 rond 20.30 uur.

Politie zoekt nog steeds naar tips

Mensen die één of beide verdachten herkennen, kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan ook als u getuige was van het incident en meer weet over de mishandeling. U kunt een tipformulier invullen of de opsporingstiplijn bellen: 0800-6070. Anoniem getuigen kan ook. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.