Arriva zet maandag weer streep door flink aantal ritten door personeelstekort

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het Groningse treinnet valt maandag opnieuw een flink aantal ritten uit. Vervoerder Arriva kan een vijftiental treinritten niet uitvoeren door gebrek aan personeel.

De ritten vervallen op de trajecten tussen de stad Groningen en Leeuwarden, Delfzijl, Winschoten en Veendam. Het gaat om specifieke ritten en niet de gehele treindienst. Via Twitter stuurt de vervoerder updates over de uitgevallen ritten.

Arriva kampt met een chronisch tekort aan personeel voor haar treindienst in Noord-Nederland. Afgelopen dinsdag werd bekend dat alleen al dit jaar ruim 4.400 treinritten in de provincie zijn uitgevallen vanwege personele bezettingsproblemen.

 

Deel dit artikel: