Zondag- en maandagnacht spoorwerkzaamheden tussen Stad, Roodeschool en Delfzijl; Arriva zet bussen in

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Van zondagavond tot maandagochtend vinden er werkzaamheden plaats op het spoortraject tussen Groningen en Roodeschool. Daardoor rijden er dan geen treinen op dit traject. De nacht erna is het traject tussen Groningen en Delfzijl aan de beurt. Arriva zet bussen in tijdens de afsluiting.

De werkzaamheden op beide trajecten beginnen om 23.30 uur en duren tot 05.00 uur. Reizigers moeten beide nachten rekening houden met extra reistijd, zeker tussen Groningen en Delfzijl (in de nacht van maandag op dinsdag). Arriva denkt dat reizigers ongeveer drie kwartier langer onderweg zijn.

Ook in het weekend van 13 en 14 augustus wordt er ’s nachts gewerkt tussen Groningen en Delfzijl en het traject tussen Groningen en de Eemshaven. Ook dan rijden de laatste ritten van de avond niet en zet Arriva bussen in.