Doortrappen Groningen zoekt deelnemers van 60 jaar en ouder voor gezonde groepsfietstocht

nieuws
Foto: renategranade0 via Pixabay

Doortrappen Groningen zoekt deelnemers van 60 jaar en ouder voor een groepsfietstocht die op 25 augustus gehouden gaat worden. Het doel van de fietstocht is om gezond bezig te zijn.

Doortrappen Groningen is een initiatief van de Fietsersbond. “Met de groepsfietstocht bieden we een gezonde activiteit aan, en is het tevens een gezellig en sociaal evenement waarbij je onder de mensen bent”, laat de organisatie weten. “Tijdens de groepsfietstocht fiets je een mooie route door het Groningse landschap.”

De route die op 25 augustus gefietst gaat worden is tussen de 20 en 25 kilometer lang. “Naast de groepsfietstocht kun je ook meedoen aan de fietsgym die je mentaal en fysiek goed voorbereidt om te gaan en te blijven fietsen.” De start van de fietstocht is bij sportcentrum Kardinge. Op 4 oktober wordt er ook een groepsfietstocht gehouden, die bij Coendersborg start.

Voor meer informatie en opgave kun je terecht op deze website.

Deel dit artikel: