Vlammen en knallen bij buitenbrand aan Couperusstraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Aan de Couperusstraat in de wijk De Wijert heeft maandagavond een forse buitenbrand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De melding van de brand kwam rond 18.00 uur binnen waarop een tankautospuit ter plaatse werd gestuurd. “De brand woedde in de achtertuin van een woning van een portiekflat”, vertelt brandweerwoordvoerder Matthijs Noordhoff. “Bij de brand werden knallen gehoord, veroorzaakt door spuitbusjes. Wij hebben de brand onder controle gebracht. Ook hebben we een aantal woningen gecontroleerd. Daar bleek niets aan de hand te zijn. Over de oorzaak is niets bekend.”

Nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl: “Het ging om flinke vlammen die boven de portiekflat uitkwamen, ook ging het gepaard met behoorlijke rookontwikkeling.” Volgens de fotograaf is er forse schade ontstaan.

Bekijk hier beelden van de brand gemaakt door Patrick Wind van 112groningen.nl:

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie