Automobilist rijdt door na aanrijding maar wordt door andere partij tot stoppen gebracht

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Op de Bornholmstraat heeft zondagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten. Eén van de partijen ging er in eerste instantie vandoor. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 10.00 uur ter hoogte van de kruising met de Herningweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een busje met elkaar in botsing. Eén van de bestuurders ging er na de aanrijding vandoor, maar deze kon vijfhonderd meter verder door de andere partij tot stilstand worden gebracht. “De bestuurster van het witte busje is gewond naar het ziekenhuis gebracht”, laat een woordvoerder van de politie aan de incidentenwebsite weten. “Ook werd een drugstest afgenomen, maar deze had een negatief resultaat.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.