Bob Pontjodikromo nieuwe trainer FC Lewenborg

sport
Foto Martijn Minnema: Gruno - FC Lewenborg

Bob Pontjodikromo is volgend seizoen de hoofdtrainer van FC Lewenborg. Hij volgt Marco Sanders op bij de zondag tweedeklasser.

Pontjodikromo is momenteel trainer van Zuidhorn. Hij was tussen 2016 en 2019 ook trainer van FC Lewenborg en loodste de club naar de tweede klasse.

Patrick Folgerts was in die periode trainer van de tweede selectie en keert ook na een periode Zuidhorn terug bij Lewenborg. Beide trainers moeten de verbinding maken tussen de eerste en tweede selectie en de jeugd.

“Met het aanstellen van Bob en Patrick heeft FC Lewenborg het volste vertrouwen in een succesvolle hereniging. Met een aanstelling van twee seizoenen voor beide trainers is wat betreft het vertrouwen direct de daad bij het woord gevoegd”, aldus het bestuur van FC Lewenborg.

 

Deel dit artikel: