Zing mee met de ‘Ode aan de Vrijheid’ en zie jezelf terug op Bevrijdingsdag

nieuws
Foto: Noordpool Orkest

Thijs de Vlieger van Noisia en Reinout Douma van het Noordpool Orkest hebben een muziekstuk gecomponeerd ter ere van 75+1 jaar bevrijding in Groningen, de ‘Ode aan de Vrijheid’. De organisatie van het Bevrijdingsfestival Groningen wil zoveel mogelijk mensen mee laten zingen en is daarom een actie gestart.

De Ode aan de Vrijheid is op 5 mei te volgen via de kanalen van het Bevrijdingsfestival Groningen. De organisatie roept mensen daarom op om een video van zichzelf op te nemen, waarin het refrein van de Ode van de Vrijheid wordt gezongen. Deze video’s worden vervolgens gebruikt bij de opnames van het muziekstuk en zullen te zien zijn op de achtergrond van het orkest.

Aanmelden voor de actie kan via een mail aan het Bevrijdingsfestival Groningen.

Deel dit artikel: