Geen Robben bij FC Groningen in februari: ‘Vraag me af of terugkeer realistisch is’

Ook in februari komt Arjen Robben niet in actie voor FC Groningen. Dat maakte de 37-jarige aanvaller vrijdagmiddag zelf bekend.

Volgens Robben wordt in maart duidelijk of een echte rentree voor de sterspeler van de ploeg nog een reële optie is. “Het is wikken en wegen, maar opgeven komt niet in mijn woordenboek voor”, zo stelt Robben. “Maar ik zeg op dit moment ook niet voor de volle honderd procent dat we er nog voor gaan.”

Robben benadrukt dat de wil om door te werken aan zijn herstel wordt gesterkt door de hartverwarmende reacties van fans: “Met name voor die mensen wil ik iets teruggeven. Ik wil daarom graag terug het veld om. Het raakt mij dat mensen zo met je meeleven, zeker nu iedereen het allemaal zo moeilijk is voor iedereen.”