Studentenhuisvester zet bewaking in na ‘mild feestje’ aan Winschoterdiep

nieuws
Foto: SSH Groningen

Studentenhuisvester SSH gaat beveiliging plaatsen bij al zijn Groningse studentenpanden.  Dat meldt de UniversiteitsKrant dinsdagochtend. SSH neemt het besluit nadat de politie, in de nacht van vrijdag op zaterdag, een feest met vijftig bezoekers beëindigde in een studentencomplex aan het Winschoterdiep.

Ook mogen bewoners van het wooncomplex aan het Winschoterdiep geen gasten meer ontvangen en mogen er maximaal vier mensen samenkomen in de gezamelijke ruimtes. Deze ruimtes moeten na 22.00 uur leeg zijn.

Vrijdag kwamen er meerdere meldingen van geluidsoverlast binnen bij de politie. Rond twee uur stopte de politie het feest. Een student uit de woning laat weten dat het een ‘mild feestje’ op de vrijdagavond. Dinsdag zou er ook een feest geweest zijn, waar het er een stuk wilder aan toe zou zijn gegaan.

Deel dit artikel: