Fly-In laat 140 vliegtuigen landen op Airport Eelde

nieuws
Foto: Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde heeft vrijdag en zaterdag een Fly-In georganiseerd. Tijdens de twee dagen landden 140 vliegtuigen op het vliegveld.

De 140 vliegtuigen kwamen uit binnen- en buitenland. Het zijn met name sportvliegers, die individueel of in clubverband, naar de luchthaven vlogen. Vliegers konden tijdens het evenement voor een gereduceerd tarief landen, luchtvaart gerelateerde stands bezoeken en eten in het restaurant.

“Een Fly-In is een mooie manier om de vliegers kennis te laten maken met onze luchthaven en de toegankelijkheid ervan”, zegt Airport Manager Andries Poelstra. “General Aviation is een belangrijk onderdeel van onze luchthaven. Dat zien we terug in de fantastische opkomst tijdens de Fly-In afgelopen weekend. Een groot succes om op deze wijze de vliegers te laten ervaren dat er geen drempel is om te landen op een gecontroleerde luchthaven.”

Foto: Groningen Airport Eelde
Deel dit artikel: