Auto’s botsen op elkaar op Friesestraatweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Friesestraatweg zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond het middaguur ter hoogte van de kruising met de Gaaikemadijk ter hoogte van Slaperstil. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Twee personenauto’s van ongeveer hetzelfde type zijn op elkaar gebotst.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Verpleegkundigen van een ambulance hebben de inzittenden van de voertuigen nagekeken maar niemand is gewond geraakt. Wel raakten de beide auto’s flink beschadigd.”

Een bergingsbedrijf heeft beide personenauto’s weggesleept. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: