Caravan schiet los van auto en botst tegen UIT-bord

Bij een verkeersongeluk vrijdagochtend op de zuidelijke ringweg is een caravan losgeschoten en tegen een UIT-bord tot stilstand gekomen. Dat meldt Joey Lameris van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 10.40 uur ter hoogte van de afrit bij Martiniplaza. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Lameris. “De auto met caravan reed over de ringweg toen ineens de caravan losschoot. De caravan kwam daarna tegen het UIT-bord tot stilstand. De automobilist kon na het ongeluk zijn voertuig veilig op de vluchtstrook parkeren. De caravan raakte echter fors beschadigd.”

Vanwege het ongeluk werd één rijstrook afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de caravan weggesleept.

Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl