Inschrijving Groningen Swim Challenge opent donderdag

nieuws
Foto: 112Groningen.nl

Vanaf aanstaande donderdag om 12.00 uur kunnen teams en individuele zwemmers zich inschrijven voor de zevende editie van de Groningen Swim Challenge 2020.

De verschillende afstanden en evenementen hebben dit jaar een kleine naamswijziging gekregen. Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit de Classic Swim (35km estafette), de Ultra Swim (50km) of de City Swim. Ook is er zoals ieder jaar de Kids Swim. Daarnaast organiseren verschillende verenigingen op andere data rond de Swim Challenge hun eigen evenement, onder de noemer ‘Heel Groningen Zwemt.’

Ook dit jaar halen de deelnemers geld op voor kankeronderzoek van het UMCG Kanker Researchfonds.Het kankeronderzoek heeft als doel kanker te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met
kanker te verbeteren.

Deel dit artikel: