Gemeenteraad wil vuurwerkshow in Ten Boer behouden

nieuws
Foto: Raymond Meter - meterfotografie.nl

Een meerderheid van de Groninger gemeenteraad wil dat de vuurwerkshow in Ten Boer blijft bestaan. Dat bleek woensdag tijdens een raadsvergadering.

Nu Ten Boer deel uitmaakt van de gemeente Groningen, wil het college geen geld meer uittrekken voor de show in het dorp. Het gaat om een bedrag van 8500 euro. De vuurwerkshow zorgt er namelijk mede voor dat er tijdens oud en nieuw geen ongeregeldheden in het dorp plaatsvinden.

De gemeenteraad wil dat burgemeester Koen Schuiling gaat praten met de inwoners van Ten Boer. Schuiling heeft dat toegezegd en zegt toe, volgende maand tekst en uitleg over het gesprek te zullen geven.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *