Van der Valk Hoogkerk in top 3 van beste hotels

nieuws

Het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk hoort tot de Top 3 van beste hotels van ons land. Dat vinden de gasten van de website Hotels.nl.

Het hotel is daarmee ook de nummer 1 van Groningen. Volgens de gasten van Hotels.nl verdient het Van der Valk Hotel de prijs met name vanwege de schone kamers, het goede ontbijt en het vriendelijke personeel. Medewerkers van Hotels.nl hebben het personeel inmiddels verrast met de gewonnen prijs.

Hotel 46 bij Eindhoven Airport was de grote winnaar. De gegevens zijn bepaald aan de hand van scores door de 30.000 hotelgasten die afgelopen jaar een review hebben achtergelaten op de website van Hotels.nl. Daarbij wordt onder meer gelet op de prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging.

Deel dit artikel:

 1. Net als zo velen hebben wij ook in ook al in veel van der valk geslapen en gegeten.
  Hoogkerk is idd goed maar Van der valk Leeuwarden staat bij ons op nummer 1.
  Personeel is attent vriendelijke behulpzaam en netjes.
  Wil ook even melden dat wij van de valk Almelo en Avifauna de slechtste hotels vinden.
  Maar voor rest zijn de meeste van de valks hotels prima

 2. Kan me het indenken hoor dat Hoogkerk boven aan staat,leuk personeel en niet te vergeten,de jongens van de familie Langebeek,doen het daar goed,mijn complimenten, in maart ga ik ze weer bezoeken!

 3. Wij zijn ook fan van Van de Valk hotels….laatste keer bij van de valk Tilburg geweest…was ontzettend gezellig…leuk personeel..fijne schone kamers… ontzettend lekker gegeten met live en cooking…eind februari gaan we weer naar hotel Dordrecht….

 4. Lent vinden wíj een topper ook Düsseldorf airport is geweldig eigenlijk zijn alle hotels prima alleen Groningen Westerbroek veel minder geen goede bedden keihard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *