Robbert Klaver vertrekt als commercieel directeur bij FC Groningen

nieuws
Foto: Erwin Otten

Robbert Klaver vertrekt per direct als commercieel directeur bij FC Groningen. De maakte de club vanmiddag bekend.

Algemeen directeur Wouter Gudde geeft aan dat de club een stevige taak heeft op commercieel vlak. Hierbij zou een verschil van inzicht zijn over de te varen koers tussen de algemeen directeur en Klaver. Wat dit verschil is, is niet duidelijk. ‘De uiteindelijke conclusie is dat het voor beide partijen beter was dat onze wegen zich zouden scheiden’, meldt Gudde op de website van FC Groningen. ‘Namens heel FC Groningen wil ik Robbert hartelijk danken voor zijn inspanningen en werkzaamheden bij de club en wij wensen hem alle succes in het verdere verloop van zijn carrière.’

Het vertrek van Klaver komt niet als een verrassing. Twee weken geleden werd bekend dat de voormalig commercieel directeur thuis zat vanwege een verschil van inzicht. Gudde zelf gaf aan dat er snel meer duidelijkheid moest komen in de zaak.

Wouter Gudde geeft aan voorlopig zelf eindverantwoordelijk te zijn voor de commerciële zaken van de Trots van het Noorden.

Deel dit artikel:
Adverteren?