Kon Veel Minder de Podcast: Van gammel hek naar stevig beton

sport
Foto: Maarten Siepel

Het nieuwe FC Groningen-boek ‘Van gammel hek naar stevig beton’ werd afgelopen zaterdag gepresenteerd in het supportershome van de Supportersvereniging van FC Groningen. In de nieuwe aflevering van Kon Veel Minder de Podcast spreken wij met de schrijver, Ferdi Delies.

In aflevering 15 van dit seizoen blikken wij terug op het gelijkspel tegen Feyenoord. De heren en Ferdi zijn zeer te spreken over de afgelopen resultaten van de Trots van het Noorden. Daarnaast konden Maarten, Thijs en Wouter zeer blij zijn: vriend van de show, Tom van de Looi, die verhuurd is aan N.E.C. Nijmegen, scoorde zijn eerste doelpunt in zijn profcarrière. Dat is een felicitatie waard, dus Maarten en Wouter belden de middenvelder.

In de podcast vertelt schrijver Ferdi Delies over het maakproces van zijn nieuwe boek ‘Van gammel hek naar stevig beton’. Wat zijn zijn herinneringen aan het Oosterparkstadion en hoe kijkt hij naar de huidige Euroborg? Luister naar de nieuwe Kon Veel Minder en hoor zijn verhaal!

De podcast is via de volgende kanelen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcasts.