Kon Veel Minder de Podcast: “Mike verdient nog meer lof”

sport
Foto: sportphotoagency.com

FC Groningen won afgelopen vrijdag in Arnhem met 1-2 bij Vitesse. Bij de Trots van het Noorden wist de Zweed Joel Asoro tweemaal het doel te vinden. Dit en meer wordt besproken in de dertiende aflevering van dit seizoen Kon Veel Minder. 

In de nieuwe aflevering van Kon Veel Minder de Podcast beschouwen Maarten Siepel, Thijs Faber en Wouter Holsappel de gewonnen wedstrijd in Arnhem na. Dit doen zij niet alleen: Vitesse-supporter Yorin Schrader is te gast en bespreekt samen met de heren de ontwikkelingen rondom FC Groningen en Vitesse. Hoe kijkt Yorin naar de goede resultaten van de FC? En welke spelers zullen niet misstaan bij Hollywood aan de Rijn.

Daarnaast komt het incident, waarbij keeper Sergio Padt indirect betrokken was, aanbod, de ontwikkelingen rondom spits Romano Postema, die met Oranje Onder 18 de halve finale heeft bereikt van het WK in Brazilië, en wordt de aankomende interlandperiode besproken.

De podcast is via de volgende kanalen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Deel dit artikel: