Thuisnederlaag Martini Sparks tegen Loon Lions

sport

De dames van Martini Sparks hebben zaterdagavond ook het tweede competitieduel van de basketball league verloren. In Sporthal Scharlakenhof in Haren was Loon Lions uit Landsmeer met 76-58 te sterk.

Bij rust stond het team uit Haren met 33-25 achter. Die achterstand liep in de derde en vierde periode op tot 18 punten. Topscorer bij de Sparks was Daniëlle Pruijs met 13 punten. De ploeg uit Haren staat laatste in de hoogste divisie, met 0 punten uit 2 duels.

Martini Sparks is op zoek naar een nieuwe coach, omdat Glenn Pinas ruim een week geleden plotseling vertrok, uit onvrede met het beleid van het bestuur. Voorlopig neemt Klaas Stoppels van de Basketball Academy Groningen het trainerschap waar.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *