Scooterrijder gewond bij verkeersongeluk op Schaaksport

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagochtend op de Schaaksport is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur op de rotonde met de Sportlaan. “Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog onbekend”, vertelt Ten Cate. “Het lijkt er op dat de bestuurder van een personenauto af wilde slaan de Schaaksport in. Bij die manoeuvre werd de scooterrijder over het hoofd gezien waarop een aanrijding het gevolg was. De man kwam hierbij ten val.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Nadat het slachtoffer ter plaatse behandeld was is hij met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de scooter geborgen. Dat was nog een behoorlijke klus omdat het voertuig behoorlijk vast zat onder de auto.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *