Kon Veel Minder S02E09: Klopt de Ketchupfles-theorie?

nieuws
Foto: sportphotoagency.com

FC Groningen won afgelopen vrijdag thuis met 3-0 van RKC Waalwijk. Tijd voor de jongens van Kon Veel Minder de Podcast om deze ruime overwinning te bespreken.

Het was de tweede overwinning van FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion dit seizoen. Toch werd er kritisch gekeken naar de overwinnig. Trainer Danny Buijs gaf acht onvoldoendes aan spelers van zijn team en was helemaal niet tevreden over het spel van de Trots van het Noorden.

In de nieuwe aflevering van Kon Veel Minder de Podcast bespreken Maarten, Thijs en Wouter de gewonnen wedstrijd tegen de Waalwijkers, het wegblijven van Joel Asoro en de internationals van FC Groningen. En wat vinden de heren eigenlijk van het fenomeen ‘de interlandperiode’? Je hoort het in de nieuwe Kon Veel Minder de Podcast.

De podcast is via de volgende kanalen te luisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Deel dit artikel: