Kon Veel Minder S02E08: Een Verrassende Piethoane

sport
Foto: sportphotoagency.com

Eén punt: daar hoopten de heren van Kon Veel Minder de Podcast op. Helaas, het werden er nul.

FC Groningen verloor afgelopen week de twee eredivisiewedstrijden tegen PSV en Ajax. In de nieuwe aflevering van Kon Veel Minder de Podcast bespreken Maarten, Thijs en Wouter de verloren wedstrijden. Daarnaast komt de brief van de Supportersvereniging aanbod. In deze brief spreekt de supportersvereniging van de Trots van het Noorden haar supporters aan op hun gedrag in Eindhoven.

Natuurlijk komt ook de aankomende wedstrijd tegen RKC Waalwijk aanbod. De club uit Waalwijk staat momenteel op de laatste plaats in de Eredivisie. Volgens de jongens wordt het een zogenaamde ‘walk in de park’.

Te gast in deze aflevering is Peter van Dijken. Peter houdt zich voor de supportersvereniging bezig met het uitwedstrijdenbeleid rondom FC Groningen.

De podcast is via de volgende kanalen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Deel dit artikel: