Punt voor Be Quick 1887 tegen koploper SDO

sport
Foto Andor Heij Stadion Esserberg Be Quick 1887

Be Quick 1887 heeft in de derde wedstrijd in de hoofdklasse A zondag gelijkgespeeld. In Bussum werd het tegen koploper SDO 2-2.

Be Quick kwam op voorsprong door een kopbal van Arnoud Bentum. De Groningers kregen kansen op meer, maar die werden gemist. SDO werd dreigender en effectiever, want Joost Heerschop scoorde voor de pauze twee keer voor de ploeg uit Bussum.

SDO nam na rust het initiatief en Be Quick doelman Robert Smit moest een paar keer vol aan de bak om nog een treffer te voorkomen. Be Quick kwam halverwege de tweede helft op gelijke hoogte toen Gertjan Lieuwes een voorzet van Bentum verzilverde. Beide ploegen gingen daarna vol voor de winst, maar de doelmannen lieten zich niet meer passeren.

Be Quick zakte naar de veertiende plaats met twee punten. Volgende week speelt Be Quick thuis tegen HBS dat uit de derde divisie degradeerde.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *