De Groene Uilen in seizoensopener onderuit tegen EBV Baros

sport

Het eerste vrouwenteam van De Groene Uilen heeft gisteren de eerste competitiewedstrijd in de Promotiedivisie verloren. In het eigen Willem Alexander Sportcentrum verloor de ploeg van coach Emile Priest met 45-56 van EBV Baros uit Rotterdam, de verliezend finalist van vorig jaar.

De Groene Uilen zorgde er door hun sterke verdediging voor, dat ze in de buurt konden blijven van Baros. In aanvallend opzicht hadden de Stadjers het zwaar. Van beide kanten werd er niet veel gescoord, waardoor de ruststand 17-26 in het voordeel van de Rotterdammers was. De Groningers waren ook na rust verdedigend sterk, waardoor Baros pas na 6,5 minuut scoorde. In het vierde kwart gaven de Zuid-Hollanders gas en daar had De Groene Uilen geen antwoord op.

Komende vrijdagavond speelt De Groene Uilen de tweede wedstrijd in de promotiedivisie tegen BV Hoofddorp.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *