Bietencampagne start 10 september

nieuws

Op dinsdag 10 september gaat de bietencampagne weer van start. Er  zal  enkele maanden een luchtje hangen dat nieuwbakken inwoners nog niet kennen.

‘Wordt u ook nieuwsgierig van die rokende schoorstenen en af- en aanrijdende vrachtwagens? In samenwerking met de Suiker Unie biedt de Vereniging Wijkraad Hoogkerk dit najaar weer rondleidingen aan door de Suiker Unie fabriek. Tijdens de rondleiding krijgt u een kijkje in het proces van suikerbiet naar suikerklontje, wat er met de restproducten gedaan wordt en de geschiedenis van de Suiker Unie. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen. De rondleidingen vinden plaats op de volgende data: donderdag 17 oktober, donderdag 24 oktober, dinsdag 12 november, dinsdag 26 november, donderdag 12 december.

U kunt zich opgeven via de mail: info@vwhoogkerk.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen. U kunt meerdere voorkeursdata aangeven. Deelname vanaf 16 jaar. Opgeven kan tot en met 23 september aanstaande. Bij de indeling hebben bewoners van Hoogkerk, de Buitenhof, Leegkerk en Gravenburg en oud-medewerkers van de Suiker Unie voorrang. Alle excursies beginnen om 19:00 uur. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding met de datum waarop u bent ingedeeld en aanvullende informatie. Wanneer u geen bericht ontvangt betekent het dat de excursies volgeboekt zijn’, meldt Hoogkerk Online.

Foto: Hoogkerk Online

Deel dit artikel: