Man gewond bij steekpartij: dader voortvluchtig

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Hulpdiensten hebben zaterdagavond een gewonde man aangetroffen op de Eikenlaan bij winkelcentrum Selwerd. Hij bleek te zijn neergestoken. De politie is een zoekactie gestart naar de dader.

“Het steekincident vond plaats rond 23.15 uur”, vertelt een politiewoordvoerder. “Een man is daarbij gewond geraakt. Toen wij ter plaatse kwamen was hij aanspreekbaar. Ambulancepersoneel heeft direct medische hulp verleend.” Volgens de politiewoordvoerder is het slachtoffer op straat beroofd en gestoken. “Hij is voor verdere medische zorg naar het ziekenhuis gebracht. Het steekincident is echter niet op de Eikenlaan gebeurd. We proberen nu na te gaan op welke locatie dit wel heeft plaatsgevonden.” Daarnaast is men een zoekactie gestart naar de dader.

“Van de dader hebben we helaas geen goed signalement. Om die reden is er ook geen melding via Burgernet uitgebracht.” Incidentfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl laat rond 23.45 uur weten dat het slachtoffer in een ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *