“Sport en bewegen kan een groot onderdeel zijn van het dagelijks leven”

oogochtendshow

Deze week vindt op het Raadhuisplein in Haren de vierde editie van Beachweek Haren plaats. Tot en met aankomende vrijdag kunnen sportliefhebbers hier terecht voor verschillende activiteiten zoals beachvolleybal of een bootcamp.

De Beachweek wordt nu voor het vierde jaar georganiseerd in Haren. Hoewel de eerste editie begon met een week, werden het er tijdens de tweede editie al twee. Er werden dit jaar dan ook vorige week al activiteiten georganiseerd.

Bas Veldman, organisator van de Beachweek, geeft aan dat het vooral tijdens schooldagen erg druk is. Het doel van de Beachweek is om mensen, en vooral kinderen, kennis te laten maken met andere vormen van beweging. Alhoewel het mooie week er zeker voor zorgt dat de activiteiten druk worden bezocht, kunnen de temperaturen nog aardig oplopen deze week. De organisatie zorgt er dan ook voor dat er voldoende water en zonnebrandcrème aanwezig is.

De OOG Ochtendshow sprak vanochtend met Bas Veldman van Sportcoach Haren. Hij vertelde ons meer over het ontstaan van de Beachweek en de verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

Tot en met vrijdag kun je in Haren sporten. Op de website van www.sportcoachharen.nl kun je je inschrijven voor de activiteiten en ook meer informatie te vinden.