Geen promotie Be Quick 1887, GEO wel stap omhoog

sport
Foto Andor Heij: LTC - Be Quick 1887

Het is Be Quick 1887 zaterdag niet gelukt om te promoveren naar de tweede klasse. In Glimmen was LTC uit Assen zaterdagmiddag in de finale van de nacompetitie met 3-0 te sterk. LTC werd daardoor tweedeklasser.

Marc Heerings scoorde al na een minuut voor de Assenaren. De ploegen waren daarna in een aanvallende wedstrijd redelijk aan elkaar gewaagd. Voor Be Quick schoot Tymen Mennink op de paal. Na de pauze scoorde Heerings fraai de 2-0. De Groningers leken daardoor geknakt en kregen geen kansen meer. Richard Mulder maakte er nog 3-0 van.

GEO uit Garmerwolde promoveerde wel. In Spijk werd het 3-3 tegen Corenos uit Roodeschool. GEO nam de strafschoppen beter, waardoor de ploeg volgend seizoen in de vierde klasse speelt. Corenos degradeert naar de vijfde klasse.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *