Flinke schade bij verkeersongeluk Zonnelaan

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk maandagmiddag op de Zonnelaan zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur ter hoogte van het tankstation. “Door nog onbekende oorzaak zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen”, vertelt Ten Cate. “Daarbij is niemand gewond geraakt, wel raakten beide voertuigen flink beschadigd. Bij de ene personenauto is door de klap de volledige voorkant in elkaar gedrukt, bij de andere auto is een wiel scheef komen te staan en is er schade aan een zij-portier.”

Door het ongeluk ontstond er een flinke opstopping. “Agenten hebben het verkeer in goede banen geleid, en hebben onderzoek gedaan naar de toedracht.” De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *