Zonnige open dag Terra op Suikerterrein

Tractor rijden, hooibalen stapelen en vogels spotten: het kon vrijdag allemaal op het Suikerterrein bij de Terra Experience. Het doel van de dag was om mensen kennis te laten maken met al het moois dat het terrein te bieden heeft.

De open dag werd georganiseerd door studenten van Terra. Zij zijn sinds twee jaar beheerder van een stuk van het terrein. “Normaal is het een projectlocatie van Terra,” vertelt organisator Sjoerd Pool. “We hebben alles zelf ontgonnen en daarna zijn we gaan zaaien. We werken ook veel samen met kunstenaars.”

Mede door het zonnige weer was de dag volgens de studenten geslaagd. “Ik vind het vandaag een hele mooie dag,” vertelt Bob Wiersma. “We hebben er mooi weer bij gekregen, dus ik ben tevreden.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *