Kaartverkoop FC Groningen – Vitesse gestart

sport
Euroborg - Foto: Flickr 21millimeter (CC BY-SA 2.0)

De kaartverkoop voor het thuisduel van FC Groningen tegen Vitesse is gestart. Dat meldt de website van de club.

FC Groningen heeft zich woensdagavond dankzij de achtste plaats in de eindstand van de Eredivisie geplaatst voor de play-offs om Europees voetbal. Zaterdagavond om 20.45 uur start de thuiswedstrijd tegen Vitesse. De return is dinsdag 21 mei. Mocht FC Groningen Vitesse verslaan, dan wachten nog twee wedstrijden tegen de winnaar van FC Utrecht – Heracles.

Seizoenkaarthouders hebben zaterdag vrij toegang. Volwassenen betalen 15 euro voor een kaartje en jeugd tot en met 17 jaar 10 euro. Er is geen (Seizoen)ClubCardverplichting en de verkoop loopt via alle reguliere verkoopkanalen.