Oude viaduct Brailleweg in meivakantie gesloopt

nieuws

Het oude viaduct over de A28 bij de Brailleweg wordt in de meivakantie, tussen zaterdag 20 april en maandag 6 mei, gesloopt. Dat heeft gevolgen voor het verkeer.

Vanwege de veiligheid wordt de Brailleweg zelf – de onderdoorgang dus – afgesloten voor alle verkeer. Er wordt alleen overdag gewerkt, zeven dagen per week.

Het oude viaduct was onderdeel van de A28. Nu rijden er geen auto’s meer overheen – die gaan over een tijdelijk viaduct over de Brailleweg. Nadat het oude viaduct gesloopt is, kan op de dezelfde plek een nieuw, breder viaduct worden gebouwd dat deel uitmaakt van het nieuwe en ongelijkvloerse Julianaplein.

Deel dit artikel:

  1. Beste mensèèèh gaat niet lukkèèèh wordt fout aangepakt ik heb met de geduperteerde om de tafel gezeten en die zei tegen mij dat ik veertig jaar ervaring heb, kijk maar naar de Boschtunnel in Den Bosch heb ik gedaan en daarom moet er zout op de brug en daar water op dan barst de brug vanzelf uit elkaar dit is tijdverspilling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *