Verkeerslichten kruising Antonius Deusinglaan en Oostersingel weg

nieuws
De oude verkeerssituatie bij de Antonius Deusinglaan. Naar links kan niet meer. Daar komt het busknooppunt.

De verkeerslichten bij de kruising van de Oostersingel, Antonius Deusinglaan en de Bloemsingel zijn onlangs verwijderd. Dit vanwege de aanleg van een busknooppunt bij het noordelijk deel van het UMCG.

Het is daarom ook niet meer mogelijk voor fietsers om het deel van de Antonius Deusinglaan langs het UMCG noord in te rijden.  Vanaf de Vrydemalaan naar de Oostersingel is er voor gemotoriseerd verkeer voorlopig slechts één rijrichting.

De bussen rijden  via andere routes en enkele haltes in de buurt zijn daarom vervallen. Er zijn elders tijdelijke haltes.

Deel dit artikel:

  1. Zoals gebruikelijk zijn de fietsers weer eens de klos… De overheid wil dat mensen gaan fietsen maar consequent wordt alleen het gebruik van de auto gefaciliteerd en gestimuleerd. Je vraagt je af waarom….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *