Vanaf maandag hinder door werkzaamheden rond afrit Zernike Campus

nieuws

Van 18 tot en met 23 maart vinden er werkzaamheden plaats op de afritten Zernike Campus op de Ring Noord. De afritten worden gedurende die week beurtelings afgesloten tussen 9.00 en 16.00 uur.

Van 18 t/m 20 maart wordt afrit Zernike Campus aan de kant van Zernike afgesloten en tussen 21 t/m 23 maart is de afrit Zernike Campus aan de beurt.  De afsluiting zal alleen tussen 9.00 en 16.00 uur zijn. Het verkeer wordt omgeleid via de omliggende afritten en de professor Uilkensweg.

Ter voorbereiding van de verbreding van de afritten wordt de fundatie vast aangelegd en de verlichting verplaatst. De daadwerkelijke verbreding van de afritten vindt komende zomer plaats. Tot die tijd kan de ondergrond inklinken, waardoor de nieuwe weg niet verzakt.