FC Groningen zonder twaalf internationals

sport
Foto: FC Groningen

Twaalf internationals van FC Groningen ontbreken de komende week op de training. Coach Danny Buijs moet dus flink improviseren.

Ritsu Doan (foto) is opgeroepen voor de nationale ploeg van Japan, en Ko Itakura voor Japan onder-23. Samir Memisevic speelt twee kwalificatiewedstrijden voor Bosnië. Drie spelers zijn opgenomen voor Jong Oranje: keeper Jan Hoekstra, Kaj Sierhuis en Deyovaisio Zeefuik. Jong Oranje speelt in Spanje twee oefeninterlands tegen de Verenigde Staten en Egypte.

Verder is Mo El Hankouri opgeroepen voor Marokko onder-23, en Lars Kramer en Tom van de Looi voor Oranje-20. Ludovit Reis speelt met Oranje onder-19 een EK-kwalificatietoernooi. Daniël van Kaam en Tapmahoe Sopacua staan standby voor dit toernooi. Oskari Sallinen en Tomas Suslov gaan op pad voor Jong Finland en Jong Slowakije.

De technische staf heeft besloten om de laatste twee trainingen voor de competitiewedstrijd tegen AZ, op zaterdag 30 maart, achter gesloten deuren af te werken, omdat ze maar twee dagen heeft om de ploeg voor te bereiden op dat duel.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *