Slachtoffer ongeluk vrachtwagen gitaardocente bij conservatorium

nieuws
Foto: Hanzehogeschool

De 29-jarige vrouw die donderdagmiddag overleed na een ongeluk met een vrachtwagen op de rotonde bij de Van Iddekingeweg en de Vondellaan was Sabrina Vlaskalic, hoofdvakdocente klassiek gitaar aan het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool in Groningen.

De Hanzehogeschool maakte dat donderdag bekend via een ‘in memoriam’ op de website: “Wij zijn intens verdrietig en we leven mee met haar partner Jorrit, broer Damir, familie en vrienden. Ook het verdriet van haar studenten is enorm en wij doen er alles aan om hen de komende periode op te vangen.”

De Servische Vlaskovic speelde al sinds haar zevende gitaar en was een internationaal bekend musicus. Op drie februari zou ze nog optreden in de Oosterpoort tijdens het European Guitar Concerto Competition & Festival met een uitvoering van de ‘Concierto de Aranjuez’ van  Joaquin Rodrigo.

Deel dit artikel:

  1. ‘Wat slordig dat in dit korte artikel de naam van het slachtoffer verkeerd gespeld is. Eerst: ‘Sabrina Vlaskalic’
    dan: ‘De Servische Vlaskovic” .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *