Nieuwbouw sportpark Het Noorden officieel van start

sport
Foto: Gemeente Groningen

De eerste paal voor de nieuwbouw van de kantines en kleedkamers op sportpark Het Noorden is vrijdagochtend de grond in gegaan.

De onderkomens van VV Groningen en Potetos brandde tweeënhalf jaar geleden af. Sinds die tijd maken beide clubs gebruik van de kantine en de bestuurskamer van VVK, de derde gebruiker van het sportpark. Daarvoor moest veel geïmproviseerd worden. Naast de herbouw van de kantines gaat het aantal kleedkamers ook van acht naar tien.

Het is nog niet duidelijk wanneer de herbouw helemaal klaar is: “We moeten zelf van binnen ook nog het één en ander doen”, aldus Robert Bollegraaf, de voorzitter van VV Groningen. “Maar ik hoop dat we aan het einde van de competitie, in mei, onze nieuwe kantine nog één of twee keer kunnen gebruiken”.