Met sonarapparatuur zoeken naar vermiste Harenaar

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Op het Noord-Willemskanaal bij Haren is zaterdagmiddag met sonarapparatuur gezocht naar de vermiste 72-jarige Rob Huter. De Harenaar wordt sinds zaterdag 29 december vermist.

De zoekactie werd uitgevoerd door de Stichting Signi Zoekhonden. Zij zijn door de familie van Huter benaderd of ze willen helpen om de man op te sporen. Onlangs zocht de stichting al met honden langs het kanaal. Dit leverde toen niets op. Zaterdagmiddag is er met een boot, die uitgerust is met sonarapparaat, gezocht. Vooralsnog lijkt ook dit niets opgeleverd te hebben. De politie was van tevoren op de hoogte gebracht over de actie.

Huter verdween in de ochtend van 29 december. Tegen zijn vrouw had hij gezegd dat hij wilde gaan kijken naar een nieuwe fiets, omdat één van hun fietsen onlangs was gestolen. Rond 10.00 uur werd de man voor het laatst gezien bij een supermarkt aan de Kerkstraat in Haren.

Deel dit artikel: