Kunstexpositie bij informatiecentrum Ring Zuid

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

Komende week is in het informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid de expositie CROSS ROADS te zien. Vijf studenten van Academie Minerva tonen uiteenlopend werk, geïnspireerd op de ombouw van de Zuidelijke Ringweg. 

denten van Academie Minerva. Zij bogen zich een paar maanden lang over de zuidelijke ringweg in Groningen. Rond dit thema tonen ze op de expositie vier werken met een eigen interpretatie van het project. Zo zijn er realistische tekeningen te zien, maar ook alternatieve verkeersborden en een video-installatie.

De expositie is vanaf vrijdag om 16.30 open. Daarna is de expositie nog te zien op zaterdag 26, woensdag 30 en donderdag 31 januari, dagelijks van 13.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel:

  1. Dan zouden ze ook een beter alternatief voor het huidige plan kunnen tonen.

    Zij vertellen alleen het verhaal van RWS en Herepoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *