Berndt Benjamins fractievoorzitter D66 in gemeenteraad

nieuws

Berndt Benjamins is de nieuwe voorzitter van de fractie van D66 in de gemeenteraad van Groningen. Hij volgt Jetze Luhoff op, die bij de laatste verkiezingen al niet meer herkiesbaar was en afscheid nam van de raad.

Benjamins (46) is gemeenteraadslid sinds juli 2012 en was onder andere lid van de commissies Ruimte & Wonen en Werk & Inkomen. Daarnaast vervulde hij diverse commissievoorzitterschappen.

“De rol van fractievoorzitter voor de lokale D66-fractie is een bijzondere eer en een mooie uitdaging. De politieke koers van D66 blijft uiteraard progressief, daarin is Luhoff een voorbeeld geweest”, aldus Benjamins.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *