Bejaarde Harenaar al twee weken vermist

nieuws

De 72 jarige Robert Huter uit Haren wordt nu alweer twee weken vermist. Familie en politie staan voor een raadsel.

De politie heeft afgelopen zondag met honden het reukspoor van Huter gevolgd vanaf een supermarkt aan de Kerkstraat. Dat meldt het Harener Weekblad. Bij de supermarkt werd de man op 29 december voor het laatst gezien. De honden volgden een spoor langs de Onnerweg en Westerveen. Ze sloegen voor het laatst aan op het viaduct in Harenermolen. Zijn familie doet een dringend beroep op mensen om te gaan zoeken in schuren, bosjes, sloten en weilanden.

Robert Huter is 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en grijs kort geknipt haar. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een groene jas, een spijkerbroek, een groene jas, een geruit overhemd met grijze trui en bruine leren schoenen.Ook wordt gezocht naar de fiets waar hij op reed: een donkerrode damesfiets met zwart-wit geblokte fietstassen. Mensen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *